S’aprova el tancament de comptes del 2021

28/07/2022

S’aprova el tancament de comptes del 2021

 

L’Ajuntament del Pla de Santa Maria ha tancat els comptes del 2021 amb una despesa de 2.828.686 euros i uns ingressos de 2.682.584 euros. La diferència, 146.102 euros, no comporta endeutar-se perquè es cobreix amb el romanent de caixa. La despesa és superior als 2.551.300 euros pressupostats inicialment ja que s’està fent una forta inversió en la rehabilitació de l’antiga fàbrica tèxtil.

El tancament de comptes municipal es va aprovar en el ple que va tenir lloc el passat dimarts 26 i on tots els punts es van sancionar per unanimitat, amb els vots dels vuit regidors de Junts pel Pla, el d’Esquerra Republicana i un de la CUP. La regidora d’aquesta formació Tània Solé –que tampoc no va poder assistir als plens de maig i de març per motius de salut– va excusar l’assistència.

En el ple municipal es va aprovar també el Codi de Conducta i Bon Govern de l’Ajuntament del Pla i es va continuar el procés de modificació de les normes subsidiàries d’urbanisme per delimitar la zona on es podran instal·lar parcs fotovoltaics.

Es van aprovar també tres mocions presentades per la CUP i es van debatre diversos precs. Entre aquests, el que va presentar ERC demanant que l’Ajuntament rescati o resolgui la concessió del Restaurant Parc La Fàbrica.

A la secció Plens i Junta de Govern trobareu una crònica detallada del Ple. Hi podeu accedir directament des d’aquest enllaç.

Menu

Menú principal