La vorera al voltant de l’Escola ja està enllestida

07/02/2019

La vorera al voltant de l’Escola ja està enllestida

Ja es pot donar la volta sense baixar de la vorera a l’illa que ocupen l’Escola Sant Ramon, la Llar d’Infants Quatrevents i la Pista Poliesportiva descoberta. El tram pendent, que va de l’entrada principal de l’escola fins a la meitat del tram del carrer del Vall ja està finalitzat i només queda pendent instal·lar-hi els fanals.

Les obres han comportat el reforç del mur de contenció que ressegueix el carrer del Vall i s’ha continuat la tanca metàl·lica que es va posar quan es va urbanitzar el carrer Mossèn Josep Cabayol. Els treballs també s’han aprofitat per soterrar la línia telefònica i allargar la conducció de l’aigua de la bassa de la Fàbrica que s’utilitza per regar arbres i jardins municipals. Aquesta canonada arribarà aviat fins el Camp de Futbol municipal.

L’obra civil ha estat realitzada per l’empresa Bosir S.A., que va guanyar la licitació convocada per l’Ajuntament i la barana l’ha subministrada CCG Metal. El pressupost total ha estat de 66.435 euros, amb l’IVA inclòs. Instal·lacions Antoni Montserrat s’ocuparà de completar els nous fanals en les properes setmanes.

Al tram del carrer de les Escoles, la vorera dona continuïtat a la que ja existia, amb places per aparcar i arbres que li donen un aspecte de passeig. L’entrada i sortida de les persones que van a peu a l’escola és més segura a partir d’ara.

A l’espai que queda entre la Pista Poliesportiva i la Llar d’Infants, s’instal·larà en els pròxims mesos un skate park. Sobre una base de formigó, es situaran diverses estructures perquè els amants del monopatí i el patinatge puguin practicar evolucions i acrobàcies.

Menu

Menú principal