Fira del vent 2017

La Fira del Vent del Pla de Santa Maria va estrenar emplaçament coincidint amb els deu anys de la seva creació. Per primera vegada, el recinte firal es va instal·lar a l’interior de les antigues naus de la fàbrica, un cop rehabilitades. 

El nou espai expositiu és d’una gran bellesa i permet que activitats com la trobada de plaques de cava o el teatre infantil s’instal·lin en el mateix recinte. També hi va haver com a novetat una mostra de vehicles d’ocasió.

La Fira de Vent del 2017 va tenir com a pòrtic el Correfoc i la Nit de Diables el divendres 13 d’octubre. Els actes de la fira van ocupar el cap de setmana de divendres 14 i dissabte 15. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, en va fer la inauguració el dissabte a les 12.30 del migdia.

Hi va haver un gran nombre d’activitats i escenaris al llarg dels dos dies. La X Fira dels Esports de l’Aire al Camp de Vol, la XXIV Passarel·la de Moda al Centre Cívic, la X Trobada de Modelistes Navals a la Piscina, el Concurs de Pesca a la bassa de la Fàbrica i la XVIII Trobada de Gegants i Capgrossos, la VIII Concentració de Cotxes Clàssics i la IV Trobada de Camions Tunning en diferents carrers del poble.

Al costat del recinte firal la carpa va acollir el Sopar i la Nit Jove. No hi va faltar el tradicional esmorzar Ramader de Diumenge. També hi va haver passejades en barca, tallers de ceràmica i la possibilitat de fer visites guiades al Centre d’Interpretació del Tèxtil i Museu Agrícola, així com a l’Església de Sant Ramon i el nucli antic del poble.

Els botiguers del Pla van oferir degustacions de productes locals maridades amb vins del celler Mas Vicenç. I, per descomptat, a l'exterior del recinte hi havia les atraccions de fira de tota la vida.

Menu

Menú principal