Concurs literari "Vila del Pla"

 

Ja està oberta la convocatòria del concurs literari “Vila del Pla”, que enguany arriba a la seva edició número 24 amb algunes novetats. La principal és que estarà enfocat a nens i nenes i nois i noies del poble, des de tercer de primària fins a quart d’ESO. També canvia que enguany hi haurà només modalitat de narrativa.

El premi tindrà tres categories. La A serà per a nens i nenes de tercer i quart de primària; la B, els de cinquè i sisè i la C, els quatre cursos d’ESO. Per participar-hi,  caldrà estar empadronat al Pla o bé tenir-hi una segona residència.

Els premis per a cadascuna de les tres categories seran de 100€, 150€ i 200€, respectivament. El lliurament de premis es farà coincidint amb el final del curs escolar i l’Ajuntament, d’acord amb l’Amipa, oferirà un espectacle per emmarcar el lliurament de premis.

Els originals es podran presentar tant en paper com per correu electrònic, una modalitat que es va estrenar l’any passat. Aleshores, a causa de la pandèmia, les dates del concurs es van endarrerir i el lliurament de premis es va fer coincidir amb l’espectacle CatRock en Família, que va cloure la Festa Major del Pla del 2020 (a la foto).

En els enllaços adjunts us podeu descarregar les bases completes del concurs del 2021, així com el recull de textos guardonats en la passada edició.

 

Menu

Menú principal