Concurs literari "Vila del Pla"

 

Ja s'ha convocat la XXVI edició del concurs literari "Vila del Pla". A l'enllaç que figura al capdavall d'aquestes línies us podeu descarregar les bases. El termini per participar finalitza el dilluns 27 de març a les 12 del migdia.

L'edició del quart de segle, celebrada el 2022, va tenir signe femení. Les tres categories del certamen van ser per a tres autores planenques que van recollir el seus premis en el marc del Contacontes que va cloure els actes de Sant Jordi, el diumenge 24 d’abril a la tarda.

A la categoria A, per a nens i nenes de 3r i 4t de primària, la guanyadora va ser Naiara Pardo, amb el conte “El regal per a la Laia”, la història d’una nena a qui li regalen un gosset, el perd i després d’una bona recerca el pot recuperar. El premi està dotat amb 100 euros i un val per a llibres.

La guanyadora de la categoria B, per a nens i nenes de 5è i 6è de primària, va ser Anna Venteo, que es va endur 150 euros i un val per a llibres amb “La fuga de la dessuadora”. Aquest conte relata la història d’una dessuadora que pren vida, s’escapa de la seva propietària i se’n va al Japó i després a Corea.

Bassma Leymlahi va guanyar els 200 euros i el val de llibres de la categoria C, per a nois i noies d’ESO, amb el conte “Estimat poble”. Aquest narra la història de la darrera habitant d’un petit poble que ha anat quedant abandonat i com ella es resisteix a marxar-ne i segueix convivint amb els seus records.

Des d'aquest enllaç us podeu descarregar el recull amb els tres relats guardonats. El jurat estava format per Josep Maria Canela Cunillera, Maria Fonts Cucó i Carles Singla Casellas.

Documents associats: 
Menu

Menú principal