Concurs literari "Vila del Pla"

 

El concurs literari “Vila del Pla” ha complert un quart de segle amb signe femení. Les tres categories del certamen van ser per a tres autores planenques que van recollir el seus premis en el marc del Contacontes que va cloure els actes de Sant Jordi, el diumenge 24 d’abril a la tarda.

A la categoria A, per a nens i nenes de 3r i 4t de primària, la guanyadora va ser Naiara Pardo, amb el conte “El regal per a la Laia”, la història d’una nena a qui li regalen un gosset, el perd i després d’una bona recerca el pot recuperar. El premi està dotat amb 100 euros i un val per a llibres.

La guanyadora de la categoria B, per a nens i nenes de 5è i 6è de primària, va ser Anna Venteo, que es va endur 150 euros i un val per a llibres amb “La fuga de la dessuadora”. Aquest conte relata la història d’una dessuadora que pren vida, s’escapa de la seva propietària i se’n va al Japó i després a Corea.

Bassma Leymlahi va guanyar els 200 euros i el val de llibres de la categoria C, per a nois i noies d’ESO, amb el conte “Estimat poble”. Aquest narra la història de la darrera habitant d’un petit poble que ha anat quedant abandonat i com ella es resisteix a marxar-ne i segueix convivint amb els seus records.

Des d'aquest enllaç us podeu descarregar el recull amb els tres relats guardonats. El jurat estava format per Josep Maria Canela Cunillera, Maria Fonts Cucó i Carles Singla Casellas.

Documents associats: 
Menu

Menú principal