Fira del vent 2016

La Fira del Vent 2016 ha estat un èxit i ha anat acompanyada pel bon temps. Tant les activitats aèries com les de l'entorn del recinte firal han congregat un gran nombre d'assistents que han pogut gaudir dels diferents actes, mostres, concursos i propostes comercials.

Al Camp de Vol va destacar la presència del pilot i instructor Jimmy Capell, de l’escola de vol “La Serra”, de Mollerussa, amb un biplà de la primera guerra mundial. Els germans Guerra, campions del món en categoria individual de paramotor acrobàtic, van tornar per fer una demostració de la seva arriscada activitat.

Al Centre d’Interpretació del Tèxtil va tenir molt bona acollida el vídeo “El Pla de Santa Maria Batega”. Una filmació de quatre minuts de durada destinada a promocionar els atractius turístics del Pla a través de les xarxes socials. 

La desfilada de moda Fashion Air va tenir, un any més, un enorme èxit de públic, amb el Centre Cívic ple a vessar. També van tenir molt bona acollida les passejades en barca per la bassa, que per primera vegada es podien fer durant la Fira.

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz, va ser l'encarregada d'inaugurar la Fira i durant la seva visita es va fer també la inauguració de la Llar d'Infants Quatre Vents.

Menu

Menú principal