Equipaments esportius

El Pla de Santa Maria compta amb diversos equipaments esportius que es posen a disposició dels clubs i les entitats locals. Els esports amb més arrelament i tradició són el futbol, el patinatge i l’hoquei patí, tot i que d’aquest darrer actualment no hi ha cap equip en actiu. En les darreres dècades, les instal·lacions esportives s’han anat millorant i se n’han construït de noves.

 

CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL

Es troba situat a l’extrem més occidental del municipi, al carrer Miramar, 13. Acull l’activitat del C.E. El Pla de Santa Maria, el Club Atlètic Pla Veterans i l’Escola de Futbol.

Està equipat amb gespa artificial, marcador manual i il·luminació nocturna, renovada el 2016. Els vestidors també han estat posats al dia en els darrers anys.

PAVELLÓ POLIESPORTIU

Construït a la dècada de 1980, està situat al costat del Camp de Futbol, a la cantonada del Carrer de les Escoles i el Carrer Miramar. Acull, principalment, l’activitat del Club Patí El Pla de Santa Maria, però també s’hi fan moltes altres activitats esportives i alguns esdeveniments. Durant uns anys es va utilitzar també com a part del recinte firal per la Fira del Vent.

Compta amb un rocòdrom.

GIMNÀS MUNICIPAL

Situat en un annex del Pavelló Poliesportiu, s’hi accedeix a través d’aquest.

Està equipat amb diverses màquines per a la pràctica de l’exercici cardiovascular, fitness i musculació. Compta amb el servei d’un monitor i s’hi realitzen activitats dirigides.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Les inscripcions es tramiten a l'Ajuntament.

PISTA POLIESPORTIVA OBERTA

Construïda el 2018, es troba situada a tocar de la Llar d’Infants, al carrer Mossèn Josep Cabayol. Es troba annexa a l’escola i molt a la vora del Pavelló Poliesportiu.

S’hi pot combinar la pràctica del futbol sala i del bàsquet, ja que compta amb porteries i cistelles.

Està oberta a la pràctica esportiva de tots els ciutadans.

PISTES DE TENNIS

Es troben situades molt a la vora de l’església romànica de Sant Ramon, tocant a la cruïlla de la carretera de Figuerola. Es tracta d’un conjunt de tres pistes de superfície dura i voltades d’una tanca vegetal, per protegir-les del vent, un dels elements característics del clima planenc. El Club de Tennis del Pla de Santa Maria n’és el principal usuari.

ROCÒDROM

Es va inaugurar l’any 2013 i es troba situat a l’interior del Pavelló Poliesportiu. Compta amb tres sectors de diferent grau de dificultat equipats amb preses de tipologies diverses. Va ser una iniciativa del Club Excursionista La Xiruca Foradada, que l’utilitza en algunes de les seves activitats.

Menu

Menú principal