XXV Trobada d’Armats del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

07/03/2024

XXV Trobada d’Armats del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

El pròxim diumenge 17 de març El Pla de Santa Maria serà el protagonista de la XXV trobada d’armats del camp de Tarragona i terres de l’Ebre. Fa just 20 anys, l’any 2004, el Pla ja va acollir aquest esdeveniment, i enguany l’acullen en orgull per segona vegada.

Hi participen 16 colles: armats del Pla de Santa Maria, confraria d’Armats de Flix, armats de Riudecols, los armats dels 7 Dolors, armats de Riudoms, armats del Vendrell, armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus, armats Blancs de la Confraria dels Sants Just i Pastor de Reus, pretorians armats de l’Arboç, confraria del Sant Crist de la Puríssima Sang de Constantí, armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de la Selva del Camp, armats de Vilallonga del Camp, armats de l’Espluga de Francolí, confraria de la Sang i la pietat d’Alcover, armats de Montblanc i armats de Valls.

Aquestes estan convocades a les 8 h per a les 9 h esmorzar i començar el recorregut pel poble a les 10:30 h. El recorregut passa pels carrers: prolongació del carrer del treball, passeig del pla, carrer Tarragona, carrer de la Reria, plaça Jacint Verdaguer, carrer Anselm Clavé, carrer del Sindicat, camí del Bosc, carrer Baldrich, carrer Major, parada a la plaça de l’església, carrer Major, plaça Pau Casals, Raval de Sant Ramon, carrer Mossèn Cabanyol, carrer del Vall, carrer de les escoles, raval de Sant Ramon i plaça Sant Ramon.

D’aquest recorregut a la plaça de l’església es realitzarà la fotografia oficial, al pavelló municipal s’oferirà un refrigeri i a la plaça Sant Ramon es farà l’entrega del recordatori i cinta de la trobada.

L’alcalde, Josep Silvestre, anima a la gent a venir a l’acte amb aquestes paraules, “us convidem a gaudir plenament d’aquest esdeveniment, a participar amb entusiasme i a sentir-vos part d’aquesta experiència que perdura gràcies a la passió dels Armats del Pla”.

El regidor de cultura i equipaments esportiu, Josep Torrents, dona les gràcies a tothom que ha fet possible l’organització de la trobada “organitzar una trobada d'aquestes magnituds necessita la implicació total de moltes persones, tan la Junta dels armats, Ajuntament, voluntaris i voluntàries  i entitats del municipi. La seva feina, dedicació i passió és essencial per donar vida a aquest esdeveniment i tindre l'oportunitat de veure un magnífic espectacle en directe pels carrers del nostre poble”

Adjunt podeu consultar el programa amb tota la informació de l'esdeveniment.

Menu

Menú principal