Visites guiades gratuïtes a La Fàbrica i l'església romànica

26/03/2019

Visites guiades gratuïtes a La Fàbrica i l'església romànica

 

A partir de diumenge 31 de març, l’Ajuntament ofereix visites guiades al Centre d’Interpretació del Tèxtil i el Museu Agrícola, a l’antiga fàbrica tèxtil, i a l’església romànica de Sant Ramon. Aquestes visites es faran mensualment a partir d’ara, coincidint amb l’últim diumenge de cada mes i són gratuïtes per a tots els assistents.
 
Les persones interessades no cal que facin cap inscripció prèvia. N’hi ha prou que es presentin al Centre d’Interpretació del Tèxtil, al carrer de les Filadores, a les 11 del matí del dia corresponent.
 
La visita tindrà unes dues hores de durada. A la primera part del recorregut, es veuran les naus, ara rehabilitades, on hi ha telers i altres màquines tèxtils de diferents èpoques i també el Museu Agrícola, amb una col·lecció d’eines i estris del camp. A la segona part, es visitarà l’església de Sant Ramon.
 
Els visitants aniran acompanyats amb un guia que els explicarà tots els detalls dels edificis i la seva història. L’Ajuntament ha contractat el servei de guies turístics a l’empresa vallenca Sitac, que compta amb diverses persones del Pla fent el servei de guiatge.
 
Les visites per a grups es poden concertar per a qualsevol dia trucant a l’Ajuntament del Pla. El preu és d’un o dos euros, en funció del nombre de persones.
Menu

Menú principal

Formulari de cerca