Susannes porta les seves cançons rurals a la Terrassa Musical de La Placeta

22/08/2020

Susannes porta les seves cançons rurals a la Terrassa Musical de La Placeta

 

La pròxima terrassa musical serà al Bar La Placeta, a la Plaça de la Vila, amb l’actuació de la vallenca Susannes, que es defineix a si mateixa com a “cantautora rural”. Serà dissabte 29 a les nou del vespre i es pot reservar taula trucant al 977 63 11 24.

Aquesta serà la primera actuació de Susannes des del mes de març i, a més de presentar els temes del seu segon disc, “Dona llavor”, estrenarà noves cançons que ha compost durant el confinament. L’acompanyarà el guitarrista Dani Cano i també farà servir sons electrònics relacionats amb la natura, el que ella anomena la “naturband”, que inclouen eines del camp, animals, màquines, llavors i verdures.

“Cultivo cereals i parlo del que veig a la pagesia”, explica l’artista que està especialment il·lusionada per l’actuació i per l’oportunitat de donar a conèixer les noves cançons que ha compost durant el confinament. La cantant defineix la seva proposta musical com a “molt personal, rústica i sensible, sense intermediaris”.

El concert de Susannes serà el penúltim del cicle de Terrasses Musicals que ha organitzat l’Ajuntament del Pla per donar suport als establiments del poble i a artistes de l’entorn proper. El punt i final el posarà, dissabte 5 de setembre, el duet Blark, format per la pianista planenca Cristina Español i la cantant de Valls Anna Pàmies, que oferiran un recital de versions al restaurant Masia del Pla.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca