Surt el Butlletí Municipal número 25

30/06/2022

Surt el Butlletí Municipal número 25

 

Ja ha sortit el número 25 del Butlletí Municipal. Aquests dies s’està repartint per les cases i també us el podeu descarregar des d’aquesta pàgina.

El destacat de l’estiu són totes les activitats que s’han agrupat amb el nom de “Pla d’estiu” i que també trobareu en un tríptic que es reparteix al mateix temps que el butlletí. Hi figuren les Terrasses Musicals, les activitats per a joves, l’aplec de sardanes, el concert d’orgue i els actes que es fan a la piscina.

Al Pla de projectes veureu unes espectaculars fotos de les obres de rehabilitació de la Fàbrica que s’han pres amb un dron. També hi trobareu informació de la instal·lació de càmeres de seguretat, el nou nom de la Biblioteca, la posició de l’Ajuntament en contra del PDUAE i els pressupostos participatius. I us presentem la Cristina Mejías i la Rebeca Ujaque, dues noves incorporacions a l’Ajuntament.

A més, hi ha les habituals informacions al Replà de notícies, els textos dels grups polítics i, per acabar, un àlbum de fotos que il·lustra els èxits recents de l’esport planenc.

Menu

Menú principal