Surt el Butlletí Municipal de la tardor

10/10/2022

Surt el Butlletí Municipal de la tardor

 

Ja us podeu descarregar el Butlletí Municipal número 26, que correspon a la tardor de 2022. Ben aviat el trobareu a les bústies, juntament amb el programa de la Fira del Vent.

La foto de la portada i l’àlbum de la contraportada estan dedicades a la Festa Major i la Festa de les Neus. A l’interior el “Replà de notícies” aplega totes les activitats organitzades per l’Ajuntament o amb la col·laboració d’aquest des de finals de juny i fins a finals de setembre. El tema destacat és la posada en marxa del programa “Temps x Cures”, juntament amb l’obertura setmanal del Local de Joves, tots els dijous, que s’iniciarà el pròxim 20 d’octubre.

A la secció “Pla de projectes”, es reuneix informació sobre les reformes del Centre Cívic i els carrers Mercè i Montserrat, la cessió de materials per a la Residència per part d’URSA, el nou Cicle de Teatre i les activitats que ofereix el gimnàs.

A l’Ajuntament respon, es recullen els resultats de l’anàlisi de la qualitat de l’aire realitzada l’estiu del 2021 i que, finalment, la Generalitat ha fet arribar a l’Ajuntament. També es donen detalls sobre els resultats dels Pressupostos Participatius d’enguany i la finalització del projecte guanyador l’any passat. I podreu veure també les xifres del tancament de comptes del pressupost municipal del 2021.

Documents associats: 
Menu

Menú principal