Subvencions de la Diputació de Tarragona per a entitats

30/05/2023

Subvencions de la Diputació de Tarragona per a entitats

 

La Diputació de Tarragona ha publicat el 29 de maig cinc convocatòries de subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre. Són les següents:

1. Per a activitats culturals i/o d'interès ciutadà. Termini de sol·licituds: del 30 de maig al 29 de juny. Descarregueu-vos aquí la convocatòria.

2. Per a activitats esportives. Termini de sol·licituds: del 30 de maig al 29 de juny. Descarregueu-vos aquí la convocatòria.

3. Per a activitats socials. Termini de sol·licituds: del 30 de maig al 29 de juny. Descarregueu-vos aquí la convocatòria.

4. Per a centres d'ensenyament especial. Termini de sol·licituds: del 30 de maig al 29 de juny. Descarregueu-vos aquí la convocatòria.

5. Per a activitats i actuacions estratègiques. Termini de sol·licituds: del 30 de maig al 2 d'octubre. Descarregueu-vos aquí la convocatòria.

A partir del dia 30 de maig es podran presentar les sol·licituds a través d'aquest enllaç de la Seu Electrònica o a través de la Guia de serveis.

Cal tenir en compte les recomanacions següents:

És important llegir tots els detalls de la convocatòria a què l'entitat es vulgui presentar i que s'informi especialment del tipus d'activitats que admet, dels destinataris a qui va destinada i de les despeses subvencionables i no subvencionables.

Per tal de poder fer la sol·licitud, cal disposar de certificat electrònic de representant de l'entitat.

Enguany s'introdueixen novetats pel que fa a la justificació de la despesa, ja que, un cop concedida i realitzada l'activitat, caldrà relacionar-ne totes les despeses independentment del percentatge de la subvenció concedida. És important, doncs, presentar un pressupost de l'actuació al màxim de realista possible, perquè, en el cas que es redueixi la despesa un cop executada l'activitat, la subvenció es reduirà proporcionalment.

S’adjunta un document amb preguntes freqüents sobre les subvencions i un full amb indicacions sobre el certificat electrònic.

Menu

Menú principal