S'obre el termini per inscriure's als concursos de Carnestoltes

04/02/2020

S'obre el termini per inscriure's als concursos de Carnestoltes

 

S’acosta el Carnestoltes, que enguany es celebra el cap de setmana del 22 i 23 de febrer. El dimecres 5 de febrer s’obre el termini per a inscriure’s en els concursos, tant al general com a l’infantil. Hi ha temps per apuntar-se fins el dijous 20.

La gran Rua de Carnestoltes tindrà lloc el dissabte 22 a la tarda. Sortirà a les 19:00 h. de la Plaça de Sant Jordi i arribarà fins al Centre Cívic, on tindrà lloc el tradicional sopar i ball amb disco mòbil.

Diumenge es celebrarà el carnaval infantil, amb una desfilada que partirà de la Plaça Jacint Verdaguer a les 17:00 h. i també arribarà al Centre Cívic.

El concurs de disfresses presenta algunes novetats. Les categories s’han reduït a tres: carrosses (amb més de nou participants i plataforma decorada), comparses (sis o més participants) i grups (de dos a cinc participants). En aquesta edició no hi haurà premis individuals. El jurat estarà format per un representant de cada carrossa, comparsa o grup, que aquests hauran de designar en el moment de fer la inscripció.

Al concurs infantil hi ha un gran premi a la millor disfressa i categories individual, grups (dos a cinc components) i comparses (més de sis components).

En aquesta mateixa pàgina us podeu descarregar les bases dels dos concursos.

Menu

Menú principal