S'amplia el termini per presentar-se al XIX premi literari "Vila del Pla"

print pdf
25/04/2016

S'amplia el termini per presentar-se al XIX premi literari "Vila del Pla"

Fins el dilluns 16 de maig

S'AMPLIA EL TERMINI PER PRESENTAR-SE AL XIX PREMI LITERARI "VILA DEL PLA"

El concurs literari "Vila del Pla" amplia el termini per rebre originals fins el pròxim dilluns 16 de maig. El premi arriba enguany a la seva dinovena edició. La principal novetat d’aquesta convocatòria és que els premis incorporen, a més de la dotació en metàl·lic, vals per bescanviar als establiments i serveis del poble. Els premis es lliuraran el diumenge 26 de juny i en l'acte actuaran els "Aupa Quartet".

En narració s’estableixen quatre categories per edats: 3er i 4t de Primària (A); 5è i 6è de Primària (B), ESO (C) i majors de 16 anys (D). Pel que fa a poesia, hi ha una única categoria per a nois i noies de primària (A), una altra per a l’ESO (B) i la tercera per a majors de 16 anys (C).

Els premis són diferents en cadascuna de les modalitats i tots inclouen dotació econòmica i vals. En  la modalitat de narració els imports són 50€ per a la categoria A; 100€ per a la B; 150€ per a la C i 200€ per a la D. En poesia, 10€ per a la categoria A; 75€ per a la B i 100€ per a la C.

Els premis es lliuraran el pròxim diumenge 26 de juny, en un acte que inclourà també l'actuació musical dels "Aupa Quartet". A diferència dels anys anteriors, el lliurament no inclourà la lectura de les narracions i poemes guardonats, sinó que aquests es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament. D’aquesta manera es vol aconseguir que els treballs guanyadors tinguin més difusió i, alhora, fer més dinàmica l’entrega de premis.

Tots els participants poden enviar les seves obres, signades amb pseudònim, per triplicat, a l’Ajuntament del Pla, fent constar la modalitat del concurs i la categoria. En sobre tancat cal incloure nom i cognoms del concursant i les dades de contacte. La participació és limitada a dos escrits per persona i el termini, ara ampliat, venç el dia 16 de maig.

(A la foto, els guanyadors i els membres del jurat de l’edició de 2015).

Data: 25-04-2016

Menu

Menú principal

Formulari de cerca