S’ajorna l’inici del 2n Cicle de Teatre Amateur

30/10/2020

S’ajorna l’inici del 2n Cicle de Teatre Amateur

 

El 2n Cicle de Teatre Amateur del Pla, que havia de començar el pròxim diumenge 8 de novembre, s’ajorna per les noves restriccions sanitàries. Tan bon punt sigui possible, es tornaran a programar les actuacions previstes.

L’obra que s’havia de representar el dia 8 és Esprín Bréiquer, de Saúl Enríquez, a càrrec de Tebac Teatre, de Reus. L’Ajuntament i la companyia buscaran una nova data per a la funció.

Altres obres programades són Cara Cremada, per Teatreràpia d’Altafulla i Jo, jo, jo. El musical que parla de tu, per Bràvium Teatre de Reus. El desembre s’ha reservat per si es poden fer representacions dels Pastorets i també hi ha una representació prevista al març, encara per determinar.

El Cicle de Teatre Amateur es va iniciar l’any passat amb molt bona acollida per part del públic i un total de cinc obres representades. Es va iniciar amb Les alegres casades de Windsor, de William Shakespeare, a càrrec dels Xuts de Mont-roig, i va finalitzar al març amb la comèdia d’esquetxos Fenya rai!, pel grup La Teca Teatre, de Cambrils.

Menu

Menú principal