Programa de la Festa Major i la Festa de les Neus 2023

27/07/2023

Programa de la Festa Major i la Festa de les Neus 2023

 

Ja us podeu descarregar el programa d’actes de la Festa de les Neus i la Festa Major del 2023 i dintre de pocs dies el tindreu imprès. Hi trobareu actes per a tots els gustos i totes les edats, incloent algunes novetats al costat de les activitats més tradicionals.

La Festa de les Neus començarà amb el concert d’orgue del divendres 4 d’agost. El dissabte 5 hi haurà repicadissa de campanes, cercavila i el sopar popular del Catesplai. I diumenge 6, rosari, missa i concert, seguits del dinar de germanor de la Diada de la Gent Gran.

La Festa Major començarà el dissabte 12 amb repicadissa de campanes, cercavila i pregó, enguany a càrrec de Montserrat Llorens, de Cal Canal. Tot seguit, correbars, espardenyada popular i música.

Diumenge 13 començarà el torneig de Futsal que acabarà l’endemà. L’acte més multitudinari del dia serà la paellada popular, però també hi haurà espectacle infantil, missa, ball parlat i correfoc amb els diables i teatre, amb l’obra Festa Grossa de Carles Xuriguera i Fel Faixedas, fundadors del Teatre de Guerrilla. I per rematar el dia, més música amb una festa dels 90’s i els 2000.

Dilluns 14 hi haurà inflables a la piscina al matí i cursa ciclista a la tarda amb una novetat: una cursa infantil no competitiva. A partir de les 18 h. s’incia la Festa Jove amb l’actuació destacada de Lildami, a més d’Onnirio Poupourris Trio, La prole Band i DJ Surda.

Dimarts 15 és el dia dels actes més tradicionals, començant per la missa solemne en honor de la Mare de Déu de l’Assumpció que anirà seguida per una actuació del Ball de Cavallets. Com cada any, hi haurà sardanes a la Réria a migdia i a la nit, concert de tarda i ball de nit.

Dimarts també tindran lloc el XVIII Trofeu Hermenegild Casellas de futbol, la final del torneig de tennis i un espectacle per als mes petits, Baksa, amb tres pallassos que intenten organitzar una festa.

Dimecres 16, l’últim dia de les festes, començarà amb un bany d’escuma a la plaça de la Vila. També hi haurà passejades amb barca i, per sopar, una de les novetats de l’any: una pizzada popular acompanyada d’un espectacle interactiu amb premis: El preu just. I com sempre, pirotècnia aèria per finalitzar.

En l’enllaç que acompanya aquesta informació us podeu descarregar el programa en pdf amb tots els detalls i els horaris. Que en gaudiu!

Menu

Menú principal