Programa de la Festa Major i la Festa de les Neus

02/08/2019

Programa de la Festa Major i la Festa de les Neus

Ja us podeu descarregar el programa de la Festa de les Neus i de la Festa Major des d’aquest enllaç. També el trobareu al final de la pàgina i, en paper, a l'Ajuntament, en diferents establiments i repartit per les cases.

Per la Festa de les Neus, tindrem la tradicional Cercavila amb pedregada de caramels, concert d’orgue i revetlla popular a la Plaça de la Vila amb concert de Joan Reig, que presentarà el seu primer disc en solitari, i ball. Si voleu venir a sopar, teniu temps per apuntar-vos fins dimecres de la setmana vinent, 31 de juliol.

La Festa Major començarà el dia 14 d’agost amb la repicadissa de campanes i, a la tarda, cercavila i Correbars. Dijous 15 és el dia del concert, el ball i les sardanes. Divendres 16, sobresurten el Correfoc i l’espectacle de Joan Pera, que reviu els monòlegs del gran Joan Capri.

Dissabte 17 arriba la FabrikFest, la nova versió de la Kardsverdstaken, amb música i menjar per a grans i petits. I diumenge, concurs de paelles, cursa ciclista i sopar popular de cloenda amb castell de focs.

Al programa hi trobareu molts actes més: futbol, hoquei, tennis, festa de l’escuma, passejades amb barca, espardenyada popular, fluorparty, dixieland a la Réria i més coses encara. Que tingueu molt bona Festa de les Neus i Festa Major!

Documents associats: 
Menu

Menú principal

Formulari de cerca