Programa d’actes de Sant Jordi 2024

16/04/2024

Programa d’actes de Sant Jordi 2024

Ja està disponible el programa dels actes que tindran lloc al Pla de Santa Maria el cap de setmana de Sant Jordi el dissabte 20 i el diumenge 21 d'abril.

El primer acte dura tot el matí de dissabte, des de les 11 h fins a les 14 h amb un mural del 8 de març i un vermut musical, organitzat pel Casal Popular La Barraca. En aquest acte es podrà comprar la revista La Planenca.

A la tarda, tindrà lloc el lliurament de premis de la XXVIII edició del concurs literari Vila del Pla, que tindrà lloc a la Sala Parroquial a les 17.30 h. Els premis aniran seguits d'un espectacle infantil.

Al diumenge 21 d'abril es farà la Bicicletada Popular. El recorregut sortirà de la plaça de Sant Jordi a les 9 h i tindrà com a punt d'arribada la Torre de Santa Maria, on se servirà un refrigeri per a tots els ciclistes. Hi haurà un itinerari directe, de 12,5 km, i un de més llarg, de 15 km que transcorrerà entre les barraques de pedra seca de la Ruta de la Capona.

De tornada al poble, el punt d'arribada serà el recinte de la Fàbrica, on l'associació de joves del Pla hauran organitzat un vermut musical i se sortejaran dues bicicletes entre els participants. Per participar en el recorregut, el refrigeri i el sorteig, cal recollir un tiquet gratuït a les oficines de l'Ajuntament.

Les inscripcions estan obertes fins al 19 d'abril.

Menu

Menú principal