Programa d’actes de Nadal i Festa Major d’Hivern

07/12/2020

Programa d’actes de Nadal i Festa Major d’Hivern

 

Ja us podeu descarregar, en aquest enllaç, el programa d’actes del Nadal de 2020 i la Festa Major d’Hivern de 2021. En els pròxims dies es distribuirà la versió impresa.

Aquest serà un Nadal especial i diferent, amb pocs actes, amb totes les mesures de seguretat i fent ús de les noves tecnologies. Així, la Cantada de nadales, que inclourà també l’encesa oficial dels llums de l’arbre de Nadal i l’homenatge al personal sanitari i a les víctimes del Covid-19, es podrà seguir en directe a través de Facebook Live.

El Patge Reial atendrà els nens i nenes per videotrucada, però per fer-li arribar les cartes caldrà participar en una gimcana pels carrers del poble. I la cavalcada de Reis serà més llarga que mai per poder-la seguir des de finestres i balcons, o a la vora de casa si es viu en els carrers per on no podrà passar.

També hi haurà actes presencials al Centre Cívic: un contacontes el dia 20 de desembre, el concert de l’orquestra La Nova Blanes el dia 6 de gener i un espectacle infantil el dijous 7 de gener. El concert del dia 6 estava previst per la Fira del Vent i es va ajornar. El programa inclou també els horaris de les misses.

Que passeu molt bones Festes!

Menu

Menú principal