Programa d'actes de l’Onze de Setembre de 2022

31/08/2022

Programa d'actes de l’Onze de Setembre de 2022

Ja és a punt el programa d’actes de l’Onze de Setembre d’enguany. El primer serà l’ofrena floral en record dels Fets del 1642, el divendres 9. L’endemà hi haurà la pujada de les quatre barres al Replà de Sant Ramon i el diumenge 11 es recupera la paella popular que no es va poder dur a terme durant els dos anys de pandèmia.

La directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Mònica Solé i Padró, presidirà l’ofrena floral en record dels Fets del 2 de setembre del 1642. L’acte s’iniciarà a les 19:30 del divendres 9 al peu del monòlit situat darrere l’església de Sant Ramon.

La Coral Parroquial del Pla de Santa Maria interpretarà diverses cançons i, en acabat, se servirà un piscolabis a les persones assistents.

Dissabte 10 de setembre es farà la Pujada de les Quatre Barres al Replà de Sant Ramon, organitzada amb la col·laboració del C.E. La Xiruca Foradada. El punt de trobada serà la Plaça de la Vila, a les 9:00 del matí i a l’Ermita de Sant Ramon es servirà un aperitiu.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a les oficines de l’Ajuntament i també es podrà fer al punt de sortida fins a cinc minuts abans de l’hora d’inici de l’activitat.

Diumenge 11 es recupera la Paella Popular al Parc La Fàbrica. Enguany, la servirà el restaurant Masia del Pla i hi ha temps per apuntar-se fins el dia 8 de setembre. La inscripció cal fer-la a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

El menú inclou amanida, paella mixta, gelat, pa, vi, aigua i cafè i té un preu únic de 15€ per persona. A la sobretaula es farà una cantada d’havaneres a càrrec del grup Penjats de l’Ham i se servirà rom cremat.

Us podeu descarregar el fulletó amb el programa d’actes de l’enllaç que figura més avall. També el trobareu imprès en diversos establiments del poble i a les oficines de l’Ajuntament.

Menu

Menú principal