Preinscripcions a la Llar d’Infants Quatrevents fins al 20 de maig

10/05/2022

Preinscripcions a la Llar d’Infants Quatrevents fins al 20 de maig

 

Fins el pròxim divendres 20 de maig està obert el termini per preinscriure nens i nenes a la Llar d’infants Municipal Quatrevents. Aquest any, per primera vegada, la quota mensual d’escolarització serà gratuïta per als infants de P2, els nascuts al 2020.

La Generalitat assumeix el cost dels mesos de setembre a juny i l’Ajuntament del Pla es farà càrrec del mes de juliol. L’únic que hauran de pagar les famílies serà el preu del servei de menjador, si en fan ús.

La taxa de matrícula i l’hora d’acollida, de vuit a nou del matí, seguiran essent gratuïtes per a totes les famílies, tal com es va implantar ara fa tres cursos. A primera hora es poden deixar els petits al centre sense cap cost addicional. Les activitats lectives comencen a les 9.00 i duren fins a les 12.45 h. A la tarda, l’horari lectiu és de 14.30 a 16.45 h.

La Llar d’Infants Quatrevents es va construir ara fa dotze anys i és un edifici molt innovador, de planta semicircular i grans finestrals. Té capacitat per acollir vuit nadons menors d’un any; tretze entre un i dos anys i divuit d’entre dos i tres anys. Actualment hi treballen tres especialistes que tenen cura de cadascun dels grups. La plantilla es reforça sempre que és necessari segons el nombre d’assistents.

El curs 2022-23 el cost de les quotes mensuals no s’apujarà i es mantindrà en 180€ per al primer infant matriculat. Aquesta tarifa es redueix progressivament si una família hi inscriu dos o més germans. El servei de menjador té un cost de 4€ diaris.

Us podeu descarregar el full de preinscripció de l’enllaç que acompanya aquesta notícia.

Menu

Menú principal