Preinscripcions a la Llar d’Infants: de dilluns 8 a divendres 19 de maig

03/05/2023

Preinscripcions a la Llar d’Infants: de dilluns 8 a divendres 19 de maig

 

La preinscripció per al curs vinent a la Llar d’Infants municipal Quatrevents es podrà fer de dilluns 8 a divendres 19 de maig. Les famílies amb nens i nenes de quatre mesos a dos anys que hi estiguin interessades han de fer el tràmit a les oficines de l’Ajuntament, a la Plaça de la Vila.

Igual que l’any passat, la quota mensual d’escolarització serà gratuïta per als infants de P2, els nascuts al 2021. La Generalitat assumeix el cost dels mesos de setembre a juny i l’Ajuntament del Pla es farà càrrec del mes de juliol. L’únic que hauran de pagar les famílies serà el preu del servei de menjador, si en fan ús.

D’altra banda, tal com ja s’està fent des de fa tres cursos, cap família no haurà de pagar la taxa de matrícula i tampoc l’hora d’acollida, de vuit a nou del matí. En aquesta franja horària es poden deixar els petits al centre sense cap cost addicional. Les activitats lectives comencen a les 9.00 i duren fins a les 12.45 h. A la tarda, l’horari lectiu és de 14.30 a 16.30 h.

La Llar d’Infants Quatrevents es va construir ara fa tretze anys i és un edifici molt innovador, de planta semicircular i grans finestrals. Té capacitat per acollir vuit nadons menors d’un any; tretze entre un i dos anys i divuit d’entre dos i tres anys. Actualment hi treballen tres especialistes que tenen cura de cadascun dels grups. La plantilla es reforça sempre que és necessari segons el nombre d’assistents.

El curs 2023-24 el cost de les quotes mensuals no s’apujarà i es mantindrà en 180€ per al primer infant matriculat. Aquesta tarifa es redueix progressivament si una família hi inscriu dos o més germans. El servei de menjador té un cost de 4€ diaris.

Menu

Menú principal