Ple Municipal: Protecció de l’entorn de la Ruta de la Capona

28/07/2021

Ple Municipal: Protecció de l’entorn de la Ruta de la Capona

 

Tot l’entorn de la Ruta de la Capona estarà protegit i no s’hi permetran noves construccions ni instal·lacions de cap tipus. El ple municipal va aprovar per unanimitat una modificació en les normes subsidiàries d’urbanisme que afecta un total de 72 hectàrees.

Amb aquesta modificació, s’incorpora una nova tipologia de protecció, denominada Zona 8, que quedarà reservada exclusivament als usos agrícoles. Tal com estableix la legislació, ara els canvis passen a exposició pública i s’hi poden presentar al·legacions. Amb la seva aprovació definitiva també quedarà prohibit instal·lar cap element que limiti contemplar el paisatge o en trenqui l’harmonia.

Al ple de dimarts també es va aprovar una subvenció extraordinària per a la restauració del Portal de Cal Gil, al capdamunt del carrer Major. El portal està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local i la decoració que el caracteritza està força malmesa.

Els regidors van aprovar per unanimitat tres mocions. Una de suport a l’amnistia, una altra de suport a Marcel Vivet i a les persones de l’Alt Camp encausades i una tercera que proposa ajudar econòmicament els propietaris que facin instal·lacions d’energia solar fotovoltaica als seus domicilis.

A l’apartat Plens i Junta de Govern d’aquesta web trobareu una crònica detallada de la sessió.

Menu

Menú principal