Oberta la convocatòria del concurs infantil de dibuix de Nadal

12/11/2021

Oberta la convocatòria del concurs infantil de dibuix de Nadal

Ja està oberta la convocatòria del concurs infantil de dibuix de Nadal, del qual sortirà la il·lustració per a la felicitació dintre d’un any, abans de les Festes del 2022.

Hi poden participar tots els nens i nenes residents al municipi que estiguin cursant entre P3 i 6è de primària. El termini per presentar els treballs finalitza el pròxim dimarts 21 de desembre

Hi ha tres categories, de P3 a P5, de primer a tercer de primària i de quart a sisè. Per a cadascuna es concedeixen tres premis formats per lots de material escolar. Us podeu descarregar les bases de l'enllaç que figura més avall.

D’entre els nou dibuixos premiats, el jurat escollirà la imatge que il·lustrarà la felicitació de l’Ajuntament per al Nadal del 2022. Per aquest motiu, la participació comporta la cessió dels drets de reproducció.

Per concursar, cal realitzar el dibuix en una plantilla que es pot recollir gratuïtament a les oficines de l’Ajuntament o a l’Escola Sant Ramon. El jurat el formen representants de l’Ajuntament i d’entitats del poble.

Dintre de poques setmanes, es repartirà la felicitació d’aquest any, il·lustrada amb el dibuix d’Anna Milà Andreu que acompanya aquesta informació. El treball va guanyar el premi especial de l’any passat, a més del tercer premi en la categoria de 4t a 6è de primària.

Menu

Menú principal