Oberta la convocatòria del Concurs de Cartells de la Fira del Vent 2023

03/05/2023

Oberta la convocatòria del Concurs de Cartells de la Fira del Vent 2023

 

Ja s’ha convocat el Concurs de Cartells per a la Fira del Vent 2023, que tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre. El premi està dotat amb 600 euros i hi ha temps per presentar obres fins al divendres 14 de juliol. Us podeu descarregar les bases des de l'enllaç que acompanya aquesta informació.

Els cartells es poden fer arribar en format físic o per correu electrònic. Es poden presentar fins a tres obres per cada participant, amb els requisits que han de ser inèdites i contenir referències a alguns dels elements que caracteritzen la Fira. També han mencionar de forma destacada “Fira del Vent 2023 – 14 i 15 d’octubre – El Pla de Santa Maria”.

El jurat estarà format per l’Alcalde, el president de la Fira del Vent, un regidor de cadascun dels partits polítics presents a l’Ajuntament i una persona experta en disseny gràfic. L’obra guanyadora es donarà a conèixer en la cloenda de la Festa Major del 2022 i el premi es lliurarà el dissabte 14 d’octubre, en l’acte d’inauguració de la Fira.

El cartell s’adaptarà a diferents formats per a la publicitat, la portada del catàleg i altres. També s’utilitzarà com a il·lustració del plat de ceràmica commemoratiu de la Fira. En la passada edició, la guanyadora va ser la dissenyadora Carme Ledesma, de Coma-ruga.

Menu

Menú principal