Nous lavabos al recinte de La Fàbrica

23/08/2018

Nous lavabos al recinte de La Fàbrica

Durant la Festa Major s’han estrenat els nous lavabos que s’han construït en un dels antics blocs d’oficines a l’entrada de la Fàbrica. El nou equipament està situat en el bloc sud, on hi havia hagut la infermeria i una sala de visites. Els usuaris d’activitats com el concurs de paelles o la Kardsverdstaken ja van poder utilitzar-los. S’hi pot accedir des de l’interior de les naus o directament des de l’exterior.
 
La nova instal·lació donarà servei a les activitats que es facin a l’interior del recinte d’exposicions, especialment per la Fira del Vent. La reforma ha comportat fer instal·lacions d’aigua i clavegueram i revestir les parets dels mòduls sanitaris. La paret del passadís, s’ha picat i s’ha deixat d’obra vista. També s’han respectat les finestres originals, de les quals s’ha restaurat acuradament la fusteria.
 
Pel que fa a l’aspecte exterior del bloc, queda pendent de la reforma general associada al projecte finançat pel fons FEDER “Alt Camp, història i patrimoni. Les arrels d’una terra”. Aquesta reforma inclourà l’exterior de les antigues naus, els blocs d’oficines i la casa de l’amo, actualment seu de l’Associació de la Gent Gran.
Menu

Menú principal