Mariona Vadrí Montcusí guanya el concurs de cartells de la Fira del Vent 2021

17/08/2021

Mariona Vadrí Montcusí guanya el concurs de cartells de la Fira del Vent 2021

 

Mariona Vadrí Montcusí, del Pla de Santa Maria, és la guanyadora del concurs de cartells de la Fira del Vent 2021. L’obra premiada, que duia per títol “La nostra fira” es va donar a conèixer per part de la regidora de la Fira del Vent, Isabel Grau, i el president del certamen, Martí Rull, a l’inici de l’últim acte de la Festa Major, el concert de Cool Fiction.

El cartell de Mariona Vadrí té com a motius les naus i la xemeneia de la fàbrica, la pineda i les barques a la bassa, un avió, un ultralleuger i un nen que fa volar tres estels. Va ser escollit per unanimitat entre nou obres presentades per sis autors diferents. El jurat el formaven l’alcalde, Mateu Montserrat; els regidors Guillem Fonts (CUP) i Josep Maria Canela (ERC) i el dissenyador planenc Francesc Farré, a més dels esmentats Martí Rull i Isabel Grau.

Mariona Vadrí és graduada en disseny de moda per l’Escola de la Llotja de Barcelona i recentment ha cursat un màster en il·lustració. Aquesta és la primera vegada que s’ha presentat al concurs de la Fira del Vent i a més del cartell guardonat en va presentar un altre que també va causar bona impressió al jurat.

El premi del concurs de cartells és de 600 euros, que es lliuraran en l’acte d’inauguració de la Fira del Vent, el pròxim 16 d’octubre. La il·lustració s’adaptarà a la portada del programa, els diferents formats publicitaris i el tradicional plat de ceràmica commemoratiu.

Menu

Menú principal