Maria Jacobs actua en format duet a les Terrasses Musicals

14/07/2020

Maria Jacobs actua en format duet a les Terrasses Musicals

El Cafè El Sindicat és l’escenari de les Terrasses Musicals d’aquest dissabte. La protagonista serà la cantant vallenca Maria Jacobs, que actuarà a les 10 de la nit acompanyada del violinista Sergi Planas. El concert serà també la celebració de la tradicional festa del Barri del Carme. Per reservar taula podeu trucar directament al cafè: 977 63 17 90.

Maria Jacobs i Sergi Planas combinaran versions de peces clàssiques i actuals amb cançons pròpies recopilades al seu últim treball, el disc Invisible. Entre aquestes, figurarà el tema A l’atzar, escollida en un dels episodis de la sèrie de TV3 Com si fos ahir, i també Foolish i No marxis.

Aquest serà el tercer recital de Maria Jacobs al Pla de Santa Maria, després de les dues últimes edicions de la Fira del Vent, en què va intervenir en els Vermuts Musicals amb un gran èxit de públic. Poques setmanes després, va publicar el seu disc Invisible que ha estat entre els nominats dels premis Enderrock en la categoria de cançó d’autor.

El cicle Terrasses Musicals seguirà el divendres 24 de juliol amb Jordi Jubany al Bar Zurita i també hi haurà actuacions els dissabtes 8, 22 i 29 d’agost. El primer i el tercer cap de setmana del mes vinent es celebren la Festa de les Neus i la Festa Major, respectivament.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca