Lliurats els premis dels concursos de nadal 2015

04/01/2016

Lliurats els premis dels concursos de nadal 2015

UllPlà-Fira del Vent, Decoració de Finestres i Balcons i Dibuix Infantil de Nadal

LLIURATS ELS PREMIS DELS CONCURSOS DE NADAL 2015

Els premis dels concursos de Nadal de l’Ajuntament i del concurs UllPlà – Fira del Vent es van lliurar diumenge 3 a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, plena de gom a gom. En total es van lliurar 18 guardons corresponents a les diferents categories. El dibuix que il·lustra aquesta inforamció, de Laia Fernàndez, va guanyar el primer premi en la categoria de nens i nenes de primer a tercer de Primària i també el premi especial: il·lustrarà la Felicitació del Nadal 2016 de l’Ajuntament del Pla.

Els dibuixos guanyadors estaran exposats al vestíbul de l’Ajuntament fins el dia 22 de gener.

A l’enllaç de més avall us podeu descarregar un pdf amb els dibuixos i les fotografies de les finestres i balcons guardonats. En AQUEST ENLLAÇ a la pàgina de l’Agrupació Fotogràfica UllPlà podeu veure les fotografies premiades en el concurs UllPlà – Fira del Vent.

El VI Concurs Fotogràfic UllPlà – Fira del Vent va reconéixer el treball d’Ignasi Pellisa Amasat (1r), Luis Calle García (2n) i Josep M. Molist i Vilanova (3r) en la categoria Nacional. Els premis estaven dotats amb 200€, 100€ i 50€, respectivament.

En la categoria Social, reservada a socis de l’Agrupació UllPlà, el primer premi va ser per a Eva Solernou i Subirats (30€); el segon, per a Anna Bernardo i Baldrich (20€) i el premi Amic-Amiga, per a menors d’edat, per a Helena Morlanés i Solernou (obsequi). Tots els premiats van rebre també un diploma commemoratiu.

El jurat estava format per Miquel Estrada i Ferrer, de l’Agrupació Fotogràfica d’Esparreguera; Delfí Ramírez i Sala, de Flash Gelida i Elena Milà i Fortuny d’UllPlà. Aquesta grupació és qui organitza el concurs, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia, la Fira del Vent i l’Ajuntament del Pla.

Els premis del V Concurs de Decoració de Finestres i Balcons van ser per a Catarina Rodríguez Padilla, del c/ General Prim, 3 (1r); Maria Fe Milà Cantero, del c/ Pujol, 9 (2n) i Imma Murillo, del Raval de Sant Ramon, 12 (3r). Els guardons estan dotats amb 100€, 50€ i 25€, respectivament.

El V Concurs Infantil de Dibuixos de Nadal està dividit en tres categories.Els guanyadors de l’A, per a nens i nenes de P3 a P5, van ser Marc Figuerola (1r), Maria Fortuny (2n) i Arnau Buldó (3r).

A la categoria B, de primer a tercer de Primària, van guanyar Laia Fernández (1r), Anna Milà (2n) i Maria Artacho (3r).

A la categoria C, de quart a sisè de primària, els premis van ser per a Lluís Fernández (1r), Albert Montserrat (2n) i Laia Andreu (3r).

El premi especial, que consisteix en la publicació del dibuix a la felicitació de l’Ajuntament del Nadal 2016 va ser per a Laia Fernández.

El jurat dels concursos de Decoració de Finestres i Balcons i de Dibuixos de Nadal estava format per Sònia Farran, Maria Teresa Ferré, Núria Fortuny, David Mateu i Josep Silvestre.

Data: 04-01-2016

Menu

Menú principal

Formulari de cerca