Lliurats els premis del concurs de dibuix infantil de Nadal

11/01/2022

Lliurats els premis del concurs de dibuix infantil de Nadal

Els premis del concurs de dibuix infantil de Nadal es van lliurar divendres passat en el marc de l’espectacle infantil que va cloure la Festa Major d’Hivern. Es van lliurar nou premis dividits en tres categories. Un dels dibuixos premiats serà la il·lustració de la felicitació del Nadal del 2022 de l’Ajuntament del Pla.

A la categoria A, per a nens i nenes de preescolar, el primer premi va ser per a Martina Rodríguez Giner; el segon, per a Julen Mignorance Castillo i el tercer, per a Arlet Peña Piñol. A la categoria B, on s’agrupen els cursos de primer a tercer de primària, Roc Peña Piñol va ser el guanyador mentre que Cristina Català Batalla va obtenir el segon premi i Oleguer Balañà Piñol, el tercer.

A la categoria C, la dels infants de quart a sisè de primària, Lucía Santos García va obtenir el primer premi, Aitana Scarlet Acosta Ocaña el segon i Gemma Jiménez Bertran, el tercer. El dibuix de Lucía Santos és l’escollit per il·lustrar la felicitació nadalenca de l’Ajuntament del Pla per al 2022.

El jurat el formaven Josep Maria Canela Cunillera, Laia Giner Piñol, Maria Carme Jiménez Velasco, Maria Teresa Ferré Vila, Guillem Fonts Ferrando i Sònia Farran Anglès. Els guardons consistien en lots de material escolar i de dibuix. El lliurament de premis es va celebrar al Centre Cívic i els dibuixos es poden veure a la galeria d'imatges que acompanya aquesta informació.

Menu

Menú principal