Lliurament dels premis del concurs de cartells de la Fira del Vent i de la beca universitària

30/12/2020

Lliurament dels premis del concurs de cartells de la Fira del Vent i de la beca universitària

La guanyadora i els finalistes del concurs de cartells de la Fira del Vent 2020 van recollir els seus premis dimarts 29 de desembre a l’Ajuntament. L’acte s’havia de celebrar en el transcurs de la fira, el passat mes d’octubre, però no es va poder dur a terme per l’ajornament de la festa a causa de les restriccions per la pandèmia del Covid-19.

El mateix dia es va lliurar la beca per a estudis universitaris que concedeix l’Ajuntament i que en l’edició de 2020 ha estat per a Marina Domingo Carreras. La beca està dotada amb 500 euros i el lliurament el va fer el primer tinent d’alcalde, Josep Silvestre.

El concurs de cartells de la Fira, que es va resoldre per votació popular a través de l’aplicació per a telèfons mòbils El Pla al dia, el va guanyar Meritxell Garriga Riba, de Valls. Els finalistes van ser Judit Pinyol Jiménez i Albert Ferré Magriñà, tots dos del Pla de Santa Maria. El certamen està dotat amb un premi de 500 euros i els finalistes van rebre 100 euros cadascun.

El lliurament va tenir lloc a la Sala de Juntes de l’Ajuntament i va anar a càrrec de l’Alcalde, Mateu Montserrat; el president de la Fira del Vent, Martí Rull i la regidora de Fira, Isabel Grau.

La Fira del Vent 2020 es va ajornar i encara no té data de celebració. La voluntat de l’Ajuntament és poder portar a terme l’exposició retrospectiva que estava gairebé enllestida i que es podria dur a terme amb les mesures de seguretat corresponents quan la situació sanitària ho faci aconsellable.

Menu

Menú principal