Licitació del servei de bar de la Piscina Municipal per a aquest estiu

03/05/2022

Licitació del servei de bar de la Piscina Municipal per a aquest estiu

 

Les persones o empreses interessades a gestionar el servei de bar de la Piscina Municipal durant aquest estiu tenen temps fins el dia 12 de maig per presentar les seves ofertes, que es poden enviar per correu o portar en persona a les oficines municipals. La durada del contracte anirà de l’1 de juny fins al 30 de setembre i es pot prorrogar per temporada fins a tres vegades.

L’empresa o persona adjudicatària del servei s’encarregarà del servei de bar i el podrà explotar al seu risc i ventura. També haurà de gestionar els accessos a la Piscina, cobrar les entrades i mantenir les instal·lacions netes i en bon ús. L’hora de tancament del bar de diumenge a dijous serà a les 11 de la nit. Els divendres i dissabtes, tancarà a la una de la matinada.

L’Ajuntament rep l’import de les entrades i un cànon que les bases de la licitació estableixen en un mínim de 100 euros mensuals. L’adjudicació es farà a l’empresa que compleixi els requisits establerts a les bases i que faci una oferta econòmica més alta.

El plec de clàusules de la licitació es troba en aquesta pàgina. L’adjudicació es farà pública la setmana del dilluns 16 de maig.

Menu

Menú principal