Les Terrasses Musicals tornen a la Réria: Domi Garcia a la Cafeteria El Punt, dissabte 8 d’agost

03/08/2020

Les Terrasses Musicals tornen a la Réria: Domi Garcia a la Cafeteria El Punt, dissabte 8 d’agost

 

Aquest dissabte tornen les Terrasses Musicals amb l’actuació de Domi Garcia, que portarà un concert de “Versions de butxaca” a la Cafeteria El Punt, a la Réria. L’actuació tindrà lloc a les 21 h. i hi haurà servei de sopar. És imprescindible reservar taula i podeu fer-ho en persona o trucant al 977 631 145.

Domi Garcia interpretarà versions molt variades de cançons conegudes. N’hi haurà d’artistes catalans com Els Pets, Txarango o Sau, d’altres punts de l’estat com Mecano o Raphael i també d’altres països, com de l’argentí Fito Paez. S’acompanyarà amb la guitarra i amb el suport del públic, perquè ell mateix avisa que són cançons per escoltar, per cantar i per picar de mans.

El músic de Constantí ha format part de diversos grups de versions, com ara Versió.Cat. Fa dos anys, es va animar a l’aventura de pujar tot sol a l’escenari amb la seva guitarra i ha donat forma al recital que portarà al Pla dissabte vinent. Si voleu un tast del seu concert, en AQUEST ENLLAÇ trobareu el seu enregistrament de "Boig per tu", de Sau.

Després de l’actuació d’aquest dissabte, encara quedaran dues Terrasses Musicals més a la llista. El 22 d’agost serà el torn del guitarrista planenc Jordi Adserà amb la cantant Isabel del Mar, a L’Esplanada. La llista es tanca amb la cantautora vallenca Susannes, que tocarà a La Placeta el 29 d’agost.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca