Les entitats del Pla recullen 4.500 euros per a la Marató de TV3

print pdf
03/12/2018

Les entitats del Pla recullen 4.500 euros per a la Marató de TV3

Les activitats celebrades al Pla durant el primer cap de setmana de desembre han permès recollir 4.500 euros per a la Marató de TV3, que enguany es dedica a la recerca contra el càncer. El bingo, organitzat pel Catesplai, i el dinar de l’Associació de la Gent Gran van ser els actes on es van assolir les sumes més grans.
El bingo va comptar amb la col·laboració de vora 80 establiments i professionals que van fer aportacions per als deu lots que constituïen els premis. La sessió, al Centre Cívic, va ser molt animada i va anar precedida per la conferència de Roser Ortiz sobre nutrició i càncer.
Entre la barra, que va estar atesa pels Diables del Pla, i els cartrons del bingo, es va assolir la quantitat de 3.136 euros. És un nou rècord de recaptació en aquesta activitat, molt per sobre dels 1.900 euros que es van recollir l’any passat.
En AQUEST ENLLAÇ podeu veure un recull de fotografies dels actes publicat a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.
Les activitats de diumenge al matí també van comptar amb una bona participació. La Xiruca Foradada va conduir els participants de la caminada popular fins els Aiguamolls, on van poder veure l’ampliació que està en procés i que farà que se’n dupliqui l’extensió.
Tot seguit, el Pavelló va ser l’escenari de les màster class de zumba i de ioga que van oferir, respectivament, l’Escola Nou Ritme i l’Associació Ioga Harmonia. En total, entre les tres activitats de diumenge al matí es van recollir una mica més de 300 euros.
El dinar de la Gent Gran va cloure el programa, altre cop amb el Centre Cívic com a escenari. Hi van assistir un total de 75 persones que van pagar 20 euros, la meitat dels quals anava destinada a la Marató. A aquesta quantitat s’hi van sumar les aportacions d’altres persones que no van assistir a l’àpat i que, en conjunt, van fer pujar la xifra fins al miler d’euros.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca