La pista poliesportiva ja està oberta i l'skate park, gairebé a punt

21/07/2020

La pista poliesportiva ja està oberta i l'skate park, gairebé a punt

 

La pista poliesportiva descoberta, al carrer Mossèn Cabayol, ja torna a estar oberta i a disposició de tothom. A més, estrena una nova pintura que evitarà les relliscades dels esportistes.

Al costat de la pista hi ha el nou skate park, que està gairebé enllestit. Falta instal·lar-hi una barana de protecció en un dels mòduls i també els fanals que hauran d’il·luminar l’espai. La instal·lació compta amb sis mòduls situats sobre una àmplia plataforma de ciment.

Els elements que s’hi ha posat són una caixa de doble alçada, una doble rampa, un rail simple i dos quarts de rampa cilíndrica. Un d’aquests és el que encara no té les baranes de protecció. Els mòduls estan fabricats amb acer galvanitzat amb algunes superfícies recobertes amb laminat d’alta pressió, ideal per aguantar les piruetes dels patinadors.

Aprofitant el tancament de la pista poliesportiva, s’ha substituït la pintura del sòl. Aquesta, per efecte dels canvis de temperatura, s’havia cristal·litzat i provocava freqüents relliscades entre els usuaris. Ara s’ha polit la superfície, s’ha pintat de nou i s’han marcat tant les línies de futbol sala com les de bàsquet.

La temporada vinent es preveu que l’equip de futbol sala del Pla pugui fer servir tant el Pavelló Poliesportiu, com fins ara, com també la pista descoberta quan les condicions del temps siguin bones. Només cal rebre l’aprovació de la Federació.

Menu

Menú principal