La Marató de TV3 també batega al Pla

18/11/2022

La Marató de TV3 també batega al Pla

 

Ja és a punt el programa d'activitats organitzades per les entitats planenques per recaptar fons per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany està dedicada a la salut cardiovascular. La Marató es viurà al Pla entre els dijous 24 i diumenge 27 de novembre.

Ja estan obertes les inscripcions a l'anada a buscar el Tió i a la caminada a l'Ermita de Sant Ramon. A continuació, el programa d’activitats.

DIJOUS 24 DE NOVEMBRE

17:00 h.- Bingo solidari per La Marató a la sala gran del local de la gent gran. Organitza: Associació de la Gent Gran del Pla.

DIVENDRES 25 NOVEMBRE

19:00 h. Màster Class de Zumba al Centre Cívic. Organitza: AMIPA de l’Escola Sant Ramon.

19:00 h. - Carretillada solidària a la Plaça de la Vila. Organitza: Diables del Pla. Es pot apadrinar una carretilla perquè els Diables la cremin al proper Correfoc (2€) o cremar-la al moment (3€).

23:30 h.- Obertura del Local de joves. Organitza: Associació de Joves del Pla. Els beneficis aniran destinats íntegrament a La Marató.

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE

17:00 h.- Xerrada sobre la salut cardiovascular, a càrrec del Dr. Armand Izquierdo, membre del grup de cardiologia de la CAMFIC (Associació Catalana de Medicina Familiar i Comunitària). Organitza: Col·lectiu de Dones del Pla.

A continuació - Bingo solidari per La Marató. Organitzen: Catesplai Planenc i Diables del Pla.

23:30 h.- Obertura del Local de joves. Organitza: Associació de Joves del Pla. Els beneficis aniran destinats íntegrament a La Marató.

DIUMENGE DIA 27

9:00 h. - Caminada a l'Ermita Sant Ramon. Organitza: C.E. La Xiruca Foradada. Lloc de trobada: plaça de la Vila. Preu 5€. Inscripcions en el moment de la sortida o a les oficines de l'Ajuntament fins el 25 de novembre. Inscripció oberta.

10:30 h.- Anada a buscar el tió a les barraques de pedra seca de la Ruta de la Capona. Organitzen: Ajuntament del Pla i Nexus Teatre. Aquest any, com a novetat, hi haurà animació. Preu 5€. Inscripcions a les oficines de l'Ajuntament fins el dia 23 de novembre. Inscripció oberta.

12:30-14:30 h.- Vermut solidari sobre patins. Organitza: Club Patí El Pla de Santa Maria. Preu: 3€, que inclou accedir a la pista de patinatge i una consumició acompanyada d’olives i patates. S’hi podrà patinar amb qualsevol estri de patinatge excepte patinets elèctrics.

Menu

Menú principal