La Cobla Reus Jove porta “Músiques del món” a les Terrasses Musicals

07/07/2020

La Cobla Reus Jove porta “Músiques del món” a les Terrasses Musicals

 

Dissabte a les 19:30 tindrà lloc la segona Terrassa Musical d’aquest estiu. Aquest cop serà al Parc La Fàbrica, al costat del restaurant del mateix nom i a l’ombra dels pins. La Cobla Reus Jove serà la protagonista, amb el concert “Músiques del món”, una selecció que combina sardanes i altres peces adaptades per a la formació. Us podeu descarregar el programa en aquest enllaç.

Com que es tracta d'un esdeveniment en un parc a l'aire lliure, hi haurà cadires per a tothom tot respectant la distància de seguretat. No cal apuntar-se per a sentir el concert. Si es vol sopar al restaurant Parc La Fàbrica en acabar, caldrà reservar-hi taula directament al telèfon 619 08 60 45.

El concert ve a ocupar el lloc del tradicional aplec Aires Planencs, que enguany no es pot celebrar amb normalitat per les limitacions imposades per la crisi del Covid-19. A més, s’integra dintre del cicle de Terrasses Musicals que organitza l’Ajuntament per col·laborar amb els bars i restaurants que han hagut de tancar durant el confinament.

El restaurant Parc La Fàbrica ofereix servei de bar i la possibilitat de quedar-se a sopar després del concert. Disposen de tapes, servei a la carta i un menú de preu tancat. En tots els casos s’hi poden trobar especialitats de Sèrbia, país d’origen dels gestors de l’establiment.

Per al concert “Músiques del Món”, la Cobla Reus Jove comptarà amb un percussionista, la qual cosa li permet ampliar el seu repertori. Entre les obres que s’interpretaran hi haurà sardanes com La Flama de la Sardana, la peça que tradicionalment clou l’aplec Aires Planencs, i també d’altres danses i melodies com Boig per tu, de Sau,  o l’obertura de l’òpera Carmen, de George Bizet.

El repertori també inclourà vals, fox trot i pasdoble, tot i que la meitat de les peces seran sardanes. Entre aquestes, n’hi haurà una, Endavant, dedicada a Carles Ferré i Soberano, organitzador durant molts anys de l’aplec Aires Planencs i traspassat el 2013.

Dissabte vinent, 18 de juliol, la terrassa musical serà la del Cafè El Sindicat, a la Réria, amb l’actuació de Maria Jacobs en format de duet a la sobretaula del sopar. El concert serà l’oportunitat de celebrar la tradicional festa del Barri del Carme.

Les Terrasses Musicals seguiran el divendres 24 de juliol amb Jordi Jubany al Bar Zurita i també hi haurà actuacions els dissabtes 8, 22 i 29 d’agost. Els caps de setmana de la Festa de les Neus i de la Festa Major no hi haurà concerts del cicle.

Menu

Menú principal