Ja estan obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu d’enguany

03/05/2022

Ja estan obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu d’enguany

 

Ja podeu inscriure nens i nenes de P3 fins a 6è de primària i nois i noies d’ESO al Casal d’Estiu que organitzen conjuntament l’Ajuntament i el Catesplai Planenc. Enguany el lema serà “Per Osiris i per Apis” i totes les activitats giraran al voltant d’un fil conductor en el qual els infants es transportaran a l’antic Egipte, entre piràmides i faraons.

Els protagonistes del casal seran uns exploradors que han naufragat a la costa d’Egipte. Per tal de tornar a casa, hauran de remuntar el riu Nil i cada setmana es trobaran en una zona diferent on hauran de superar adversitats de tota mena per tal d’aconseguir el mapa que els retornarà a casa.

En total, s’ofereixen cinc setmanes que es poden matricular de forma independent. El preu de cadascuna és de 20€ per a residents al Pla i 30€ per a no residents. Els residents també tenen reservada la primera setmana d’inscripcions, fins el 6 de maig, per matricular-se de forma preferent.

En aquest enllaç trobareu la informació detallada i podreu fer el procés d’inscripció.

El Casal s’obrirà cada dia a les 9 del matí amb l’hora d’acollida. De 10 a 12.30 h. hi haurà activitats, jocs, danses, dinàmiques, tallers, jocs de rol i anades a la Piscina Municipal. Per als que els calgui quedar-se fins a les 4 de la tarda, hi haurà servei d’acollida i dinar de carmanyola que s’haurà de portar cadascú.

El Catesplai Planenc també ha obert aquesta setmana la preinscripció per a les colònies, que tindran lloc del 30 de juliol al 5 d’agost a la casa de Can Vilalta, a Moià. Com en el casal, el rang d’edat és de P3 fins a 4t d’ESO, però els més petits s’incorporen tres dies més tard, el 2 d’agost.

En aquest altre enllaç trobareu la informació corresponent a les colònies d’estiu.

Menu

Menú principal