Ja és a punt la segona edició de l’activitat ‘El Gust de la Terra’

28/04/2022

Ja és a punt la segona edició de l’activitat ‘El Gust de la Terra’

 

“El Gust de la Terra” torna el pròxim dissabte 14 de maig. Coincidint amb la celebració de la Nit dels Museus, s’ofereix una visita guiada a la Ruta de la Capona de les barraques de pedra seca, combinada amb el tast de cinc tapes preparades pel restaurant Masia del Pla i cinc vins del Celler Mas Vicenç. La iniciativa compta també amb la participació de l’oli El Carpi.

Ara fa un any es van exhaurir totes les places i hi van participar 60 persones distribuïdes en tres grups. Enguany, el nombre de participants s’ha elevat a 30 per grup. Les inscripcions es poden dur a terme en línia, en aquesta mateixa web, o en persona, a les oficines municipals.

El preu és de 30 euros i el punt de trobada serà l’aparcament de la Ruta. Els torns seran a les set, les vuit i les nou del vespre. El guiatge serà a càrrec de Sitac, Servei d’Informació i Turisme de l’Alt Camp, que s’encarrega de les visites turístiques als monuments del patrimoni planenc.

El restaurant Masia del Pla ha anunciat que es repetiran la majoria de tapes que es van donar a conèixer l’any passat. Entre elles hi havia mousse d’escalivada amb bocins d’anxova, carpaccio de bacallà amb tomàquet natural, hamburguesa de tataki de tonyina o ploma ibèrica amb verduretes i sobrassada.

Mas Vicenç va donar la sorpresa en la primera edició en presentar el seu primer “vi amb bombolles”, tal com el va presentar Vicenç Ferré, enòleg del celler. És l’escumós Ancestral que ara ja es comercialitza. En altres plats es van poder tastar vins com el negre Nit de Lluna, el rosat Flors i violes o el blanc Vi del Vent, pensat per acompanyar dolços i postres.

El recorregut segueix les fites més destacades de la Ruta de la Capona però no s’atura en totes les construccions sinó només en les més destacades. L’any passat, cada grup va esmerçar vora dues hores per completar la passejada.

Menu

Menú principal