Ja és a punt el programa de la Festa de les Neus i la Festa Major 2022

25/07/2022

Ja és a punt el programa de la Festa de les Neus i la Festa Major 2022

 

Ja us podeu descarregar el programa d’actes de la Festa de Les Neus i la Festa Major 2022. Dintre de pocs dies el rebreu imprès a la vostra bústia i també el podreu trobar a les oficines de l’Ajuntament.

Les Festes arriben carregades d’actes per a tots els gustos i per a tots els públics i cobreixen cadascuna un cap de setmana llarg.

La Festa de les Neus es celebrarà del divendres 5 al diumenge 7 d’agost i la Festa Major s’iniciarà el divendres 12 i la clouran els Diables del Pla amb encesa i pirotècnia el dimarts 16 a la nit.

Després dels dos anys marcats per la pandèmia, aquest any tot torna a la normalitat i es recuperen els actes tradicionals.

Per les Neus, hi haurà concert d’orgue el divendres i, dissabte, cercavila amb pedregada de caramels i sopar popular organitzat pel Catesplai Planenc. I, el diumenge, la missa solemne comptarà amb un Concert per la Pau de la Coral del Pla i la gent gran es tornarà a trobar en el dinar de germanor de la seva Diada, amb espectacle inclòs.

De nou una cercavila encetarà la Festa Major, que enguany tindrà com a pregoner el músic planenc Carles Valls. Al programa d’actes hi trobareu una gran varietat d’activitats.

En l’àmbit del menjar i el beure: correbars, espardenyada popular, festa jove, paellada popular i sopar de cloenda.

Per als amants de la música, a més de les actuacions de l’espardenyada, la festa jove i el ball del sopar de cloenda, també hi haurà nit de DJ’s, sardanes, ball i concert amb la Nova Blanes i gaiters a la Rèria. I l’Artristre, amb la seva guitarra, animarà la paellada.

Els més petits, que ja hauran gaudit de la cercavila, tindran festa de l’escuma, les actuacions de Pep Callau i els Pepsicolen (diumenge) i de la companyia Xip Xap (dilluns), a més d’inflables a la piscina.

Els amants de l’esport podran gaudir de futbol, tennis i la tradicional cursa ciclista pel circuït urbà.

La missa de Festa Major també comptarà amb l’actuació de la Coral del Pla i, a continuació, del Ball de Gitanes de la Unió d’Anelles de la Flama de Valls.

I encara hi ha més activitats adreçades a tota mena de públics: els versots i el correfoc, passejades amb barca per la bassa de la Fàbrica i teatre, amb l’obra Cunyades. Aquesta és una comèdia d’embolics dirigida per Toni Albà i interpretada per Fermí Fernández, Mònica López, Àngels Bassas i Jordi Ríos.

Hi ha diversos actes que requereixen inscripció prèvia, com ara l’espardenyada, la paella o el sopar de cloenda. Les entrades per al teatre es posaran a la venda el dia 1 d’agost. Descarregueu-vos el programa i hi trobareu tots els detalls.

I, sobretot, gaudiu de la Festa de les Neus i la Festa Major del Pla de Santa Maria 2022.

Amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

 

Menu

Menú principal