Ja és a punt el programa d’actes de les entitats planenques per la Marató de TV3

17/11/2021

Ja és a punt el programa d’actes de les entitats planenques per la Marató de TV3

Aquest any, els actes de les entitats planenques per La Marató de TV3 tindran lloc del dissabte 27 al dimarts 30 de novembre. Hi haurà xerrada, bingo, torneig de futbolí i billar, caminada, anada a buscar el tió en família i exhibició de patinatge.

El primer acte, serà una xerrada sobre “La salut mental poble a poble” a càrrec de Tània Solé, treballadora social; Estefania Prieto, activista amb experiència pròpia i M. Carmen López, familiar i presidenta de l’Associació SMC Porta Oberta. L’acte està organitzat pel Col·lectiu de Dones del Pla i tindrà lloc el dissabte 27 a les 17 h. al Centre Cívic.

El mateix local acollirà a partir de les 18 h. el tradicional Bingo Solidari que organitzen el Catesplai Planenc i els Diables del Pla. El preu dels cartrons serà d’un i dos euros i hi haurà servei de bar. L’activitat compta amb la col·laboració d’un gran nombre de botigues, serveis i professionals que fan aportacions als lots que s’enduran els guanyadors.

L’Associació de Joves del Pla tanca el dissabte amb un torneig de futbolí i billar que tindrà lloc al seu local. S’està estudiant també la possibilitat d’organitzar un sopar solidari.

Diumenge al matí, el Centre Excursionista La Xiruca Foradada organitza una caminada pels volts del poble, amb un preu de 5 euros per participant. Una hora més tard, a les 10, comença l’anada a buscar el tió familiar a la Ruta de la Capona. En aquest cas, el preu és de 5 euros per família.

Per participar en aquestes dues activitats cal inscriure’s a l’Ajuntament abans del dia 22. Els pares que vulguin participar en l’anada a buscar el tió rebran un full d’instruccions en el qual es detallen els preparatius a realitzar. La cloenda serà una fotografia conjunta davant del tió del poble, a la Plaça de la Vila.

Per a la tarda del diumenge 28 hi ha una exhibició de patinatge del Club Patí al Pavelló Esportiu, a les 17 h. L’entrada valdrà 2 euros i servirà com a butlleta per optar al sorteig d’una cistella dels supermercats Bonpreu-Esclat.

L’últim acte del programa tindrà lloc el dimarts 30. L’Associació de la Gent Gran organitza un bingo a la seva seu social, en aquest cas amb l’assistència limitada als seus socis. El preu serà de 50 cèntims per cartró.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 2021 es farà el diumenge 19 de desembre i en aquesta edició estarà dedicada a la Salut Mental. Aquest havia de ser el tema del 2020, però la irrupció de del Covid-19 va fer que es decidís posposar-lo per dedicar-la aleshores a la pandèmia.

Menu

Menú principal