Homenatge a la gent gran amb cistelles de fruita

05/08/2020

Homenatge a la gent gran amb cistelles de fruita

Aquest any no s’ha pogut celebrar la Diada de la Gent Gran amb el tradicional dinar de germanor que tenia lloc al Centre Cívic. No obstant, l’Ajuntament no ha volgut deixar de retre homenatge a les persones grans del nostre municipi i enguany s’ha fet d’una manera diferent.

Entre divendres i dissabte es van repartir a domicili cistelles de fruita a totes les persones de més de 65 anys empadronades al Pla. N’hi havia de dues menes: per a dues persones i per a una persona. Les primeres les van preparar a Can Ferré, a la plaça de l’Església. De les individuals, se’n van ocupar a Cal Bessó, a la plaça Jacint Verdaguer.

Cada cistella s'acompanyava amb un targetó que podeu veure en aquest enllaç i que contenia un text de felicitació.

Com cada any, l’Ajuntament va fer lliurament d’un ram de flors a les parelles que celebren el 50 aniversari del seu casament, quan aquest consta al registre del Pla. Enguany han estat Jaume Garriga i Ester Soberano i Francisco Anglès i Teresa Guimet.

També s’ha donat un ram de flors a una parella que celebra els seus 50 anys de convivència però que no es van poder casar fins fa pocs anys: Antonio Zafra i Mario Hernández, veïns de la Torre de Santa Maria.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca