Guanyadors del concurs de fotografia de la Festa Major del 2018

16/08/2019

Guanyadors del concurs de fotografia de la Festa Major del 2018

 

La Colla Gegantera del Pla ha obtingut el primer premi del concurs de fotografia de la Festa Major del 2018 amb la imatge “Serè i Marinada”. Isidre Coll ha guanyat el segon premi i Jordi Buldó, el tercer. Els guardons es lliuraran diumenge 18 en el sopar popular de cloenda de la Festa Major.

En total es donen cinc premis. El quart i el cinquè són, respectivament, per a Francesc Ferré Magriñà i Jordi Jiménez Jiménez. Les imatges s’havien de publicar a Instagram amb l’etiqueta #festespla18. Podeu veure les cinc imatges premiades en la galeria al final d’aquesta informació.

Si voleu participar al concurs de la Festa Major 2019, teniu temps de penjar les vostres fotografies a Instagram fins el dia 20 d’agost. Cal etiquetar-les #FestesPla19 i no haureu d’esperar un any per rebre els guardons, ja que es lliuraran per la Fira del Vent.

Els premis del 2018 i del 2019 són els mateixos. El premi és un sopar per a dues persones en qualsevol restaurant o bar del Pla per valor de 60 euros. El segon, un servei d’estètica o massatge en qualsevol centre del Pla per valor de 40 euros. El tercer, un servei de perruqueria, també en qualsevol centre del Pla, per valor de 30 euros. El quart i el cinquè premis són vals per valor de 20 euros per comprar a les botigues del Pla.

El jurat ha estat format per Roger Estrada i Silvia Abellà, com a representants de la Comissió de Festes 2018 i per Maria Teresa Ferré, Isabel Grau i Meritxell Pau, regidores de l’Ajuntament. Per puntuar les imatges es van establir tres qualitats: originalitat, destacar algun element cultural de la festa i nombre de “m’agrada” al compte d’Instagram.

Menu

Menú principal