Es presenten 82 treballs al concurs literari

24/05/2016

Es presenten 82 treballs al concurs literari

Els premis es lliuraran el diumenge 26 de juny

ES PRESENTEN 82 TREBALLS AL CONCURS LITERARI

Un total de 82 obres competiran pels diferents guardons del XIX Concurs Literari Vila del Pla, que es lliuraran el pròxim 26 de juny. Per gèneres, s’han presentat 44 treballs de narració i 38 de poesia.

La categoria en la qual s’han presentat més treballs és la de poesia per a nens i nenes de primària. En canvi, la categoria de poesia per a nois i noies d’ESO quedarà deserta ja que no s’ha presentat cap treball. El jurat estarà format per dues professores i un professor planencs, Marta Ferré, Cristina Valls i Adam Aragonès.

L’acte de lliurament tindrà lloc el diumenge 26 de juny a la tarda a l’església romànica de Sant Ramon, en el marc d’una actuació musical d’Aupa Quartet.  Aquesta formació de corda es caracteritza, tot i la seva composició clàssica (violins, viola i violoncel) per la interpretació de peces modernes, amb un component d’improvisació i inspirades en estils com el jazz, el funk o el son cubà.

A diferència d’anys anteriors, en l’acte no es llegiran les obres guardonades sinó que aquestes es publicaran en un opuscle en paper i a la pàgina web de l’Ajuntament del Pla.

Data: 24-05-2016

Menu

Menú principal

Formulari de cerca