Es lliuren els premis dels concursos de Nadal

print pdf
07/01/2020

Es lliuren els premis dels concursos de Nadal

 

Dilluns passat a migdia va tenir lloc l’acte de lliurament de premis del V Concurs Fotogràfic de la Festa de les Neus i la Festa Major, el X Concurs Fotogràfic de la Fira del Vent i el VIII Concurs infantil de Dibuixos de Nadal. Tots tres certàmens han estat organitzats per l’Ajuntament i en total es van lliurar 19 premis en diferents categories en l’acte celebrat a la Sala Parroquial.

El concurs de fotografia de la Festa Major oferia premis per bescanviar en diferents establiments del poble. Jordi Buldó Canela ha guanyat el primer, un sopar per a dues persones. A continuació, s’han classificat Montse Iglesias (un massatge) i Isidre Coll (servei de perruqueria). El quart i el cinquè premis, dotats amb vals de descompte, han estat per a Elsa Martínez Fonts i Miquel Portas, respectivament.

El concurs de fotografia de la Fira del Vent té premis en metàl·lic. El guanyador ha estat Sebastià Canela Anglès, que s’ha endut 200 euros, seguit per Chechu Arribas Carazo (100 euros) i Francesc Ferré Magrinyà (50 euros). Els premis de la categoria infantil i per a socis de l’Associació UllPlà van quedar deserts, per la qual cosa el jurat va atorgar dos accèssits que van correspondre a Roser Rovirosa i Begoña Murciano. Tots dos estaven dotats amb vals de 40 euros per comprar material fotogràfic o informàtic.

Al concurs de dibuix infantil hi havia tres categories. La A reunia els cursos de preescolar; a la B s’hi agrupaven els nens de primer a tercer de primària i a la C, els de quart fins a sisè. En tots els casos els guardons eren lots de material escolar i de dibuix.

A la categoria A, el primer premi va ser per a Martina Rodríguez Giner; el segon, per a Íngrid Figuerola Figueras i el tercer, per a Raul Torrijos Cano. A la categoria B, Roc Peña Piñol ha estat el guanyador mentre que Paola Sanahuja Jiménez va obtenir el segon premi i Marina Griñó Anglés, el tercer.

A la categoria C, la dels més grans, Mireia Ferrer Garriga va obtenir el primer premi, Maria Artacho Padrell el segon i Aitana Scarlett Acosta Ocaña, el tercer. El dibuix guanyador d’aquesta categoria ha estat també l’escollit per il·lustrar la felicitació nadalenca de l’Ajuntament del Pla per al 2020.

El jurat del concursos de dibuix i era format per Sònia Farran, Maria Teresa Ferré, Maria Fonts, Núria Fortuny i Josep Silvestre. El jurat del concurs de fotografia tenia els mateixos membres amb l’addició de l’alcalde, Mateu Montserrat. Els premis del concurs fotogràfic de la Fira del Vent els va atorgar un jurat format per Josep Maria Canela, Rafel Fortuny, Margarita Fortuny, Isabel Grau, Elena Milà i Meritxell Pau.

Els concursos fotogràfics, tant de la Festa Major com de la Fira del Vent, tenien la particularitat que la participació es feia a través de la xarxa social Instagram. En aquesta edició el concurs de foto de la Fira del Vent, que tradicionalment organitzava l’Associació Fotogràfica UllPlà, ha comptat amb la col·laboració d’aquesta, però els premis no tenien el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia, com en edicions anteriors.

A la galeria d'imatges que acompanya aquesta notícia, podeu veure les fotografies i els dibuixos premiats. També us els podeu descarregar en el recull en pdf adjunt.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca