Es convoca el Concurs de Dibuix Infantil de Nadal

18/11/2022

Es convoca el Concurs de Dibuix Infantil de Nadal

 

L’Ajuntament del Pla de Santa Maria convoca una nova edició del concurs infantil de dibuix de Nadal. Us podeu descarregar les bases completes de l'enllaç que acompanya aquesta informació. L’objectiu del certamen és trobar la il·lustració per a la felicitació de Nadal que es repartirà dintre d’un any, abans de les Festes del 2023.

La convocatòria està oberta a tots els nens i nenes residents al municipi que estiguin cursant entre P3 i 6è de primària. El termini per presentar els treballs finalitza el pròxim 20 de desembre. La temàtica dels dibuixos ha d’estar relacionada amb qualsevol aspecte de la celebració de les festes de Nadal.

La participació s’estructura en tres categories, de P3 a P5, de primer a tercer de primària i de quart a sisè. Per a cadascuna d’elles es concedeixen tres premis formats per lots de material escolar.

D’entre els nou dibuixos premiats, el jurat escollirà la imatge que il·lustrarà la felicitació de l’Ajuntament per a les Festes de l’any vinent. Per aquest motiu, la participació comporta la cessió dels drets de reproducció.

Per concursar, cal realitzar el dibuix en una plantilla que es pot recollir gratuïtament a les oficines de l’Ajuntament o a l’Escola Sant Ramon. El jurat el formen representants de l’Ajuntament i d’entitats del poble.

Dintre de poques setmanes, es repartirà la felicitació d’aquest any, il·lustrada amb el dibuix de Lucía Santos García que acompanya aquestes línies. El treball va guanyar el premi especial de l’any passat, a més del primer premi en la categoria de 4t a 6è de primària.

Documents associats: 
Menu

Menú principal