Es construirà una nova àrea de lleure per a gossos

11/12/2020

Es construirà una nova àrea de lleure per a gossos

 

Les persones que vulguin treure els seus gossos a passejar comptaran aviat amb una nova àrea de lleure per a ells, el que popularment s’anomena “pipican”. Estarà situada a la zona que queda entre el carrer Rec de la Bassada i el Cementiri, en un terreny de propietat municipal, i tindrà una superfície de 1.148 metres quadrats.

L’àrea comptarà amb il·luminació, una font d’aigua potable i bancs per seure. La ubicació té en compte la planificació urbanística, per tal d’adaptar-la al futur traçat dels carrers previstos per a la zona.

La primera àrea de lleure, al carrer Baldrich, va entrar en funcionament el 2019 i ha tingut molt bona acollida però queda molt allunyada de la part nord del poble. Amb la nova àrea, els propietaris de gossos que viuen en aquesta zona ho tindran més fàcil per dur-los a passejar.

L’Ajuntament espera que quan entri en servei el nou equipament disminuirà la presència de gossos al Parc de La Fàbrica, on hi ha una de les àrees de jocs infantils més grans del poble. Diversos veïns han fet arribar queixes al consistori per la manca de civisme d’alguns propietaris que hi deixen anar els gossos sense lligar i no en recullen les deposicions.

Menu

Menú principal