Es constitueix el nou Ajuntament

17/06/2019

Es constitueix el nou Ajuntament

 

La nova Corporació Municipal es va constituir en el primer plenari de la legislatura, celebrat dissabte 15 de juny al matí. Els regidors escollits en les eleccions del passat 26 de maig van jurar o prometre el seu càrrec i tot seguit es va procedir a l’elecció de l’alcalde.

El Secretari de l’Ajuntament, Josep Lluís Valero, va conduir la primera part de l’acte fins a la constitució de la mesa d’edat, formada per Mateu Montserrat, com el regidor més gran, i Josep Silvestre, el més jove. Un cop tots els regidors van haver pres possessió, es va procedir a les votacions.

El regidor d’ERC, Josep Maria Canela, va presentar la seva candidatura, que va obtenir un vot a favor, vuit en contra i dues abstencions. Les regidores de la CUP no van presentar candidatura. El candidat de Junts pel Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat, va rebre vuit vots a favor i tres en contra i va ser escollit alcalde.

Mateu Montserrat va prometre de nou el càrrec d’Alcalde i va rebre la vara de mans de Josep Silvestre. L’acte va concloure amb els parlaments de Josep Maria Canela, Tània Solé –com a cap de llista de la CUP– i Mateu Montserrat. Tots van coincidir en expressar la seva voluntat de treballar per la millora del poble.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca