En marxa la tercera edició de les Terrasses Musicals

22/06/2022

En marxa la tercera edició de les Terrasses Musicals

 

Del 2 de juliol al 27 d'agost, té lloc la tercera edició de les Terrasses Musicals del Pla. Cada dissabte o divendres, sopars a la fresca amb actuacions d’artistes de l’Alt Camp o de comarques veïnes.

Dissabte 2 de juliol – Domi Garcia – Cafeteria El Punt (977 631 145)

La primera actuació d’enguany serà la de Domi Garcia, el músic i cantant de Constantí, que repeteix per tercer any consecutiu. El dissabte 2 de juliol portarà les seves “versions de butxaca”, en les que recrea peces molt conegudes que van de Sau a Raphael, a la terrassa de la Cafeteria El Punt.

Divendres 8 de juliol – Jordi Adserà Duet – Bar de la Piscina (627 064 535)

El guitarrista planenc Jordi Adserà, en format de duet, protagonitzarà la segona terrassa, al Bar de la Piscina que enguany estrena nova direcció. La seva actuació serà en divendres, el 8 de juliol, perquè l’endemà dissabte es celebrarà l’aplec de sardanes Aires Planencs, que enguany arriba a la seva edició número 36.

Dissabte 16 de juliol – Mel i Mató – Cafè El Sindicat (977 631 790)

El duet Mel i Mató, format per Xavi Picarols i Rosa García, debutarà a les terrasses del Pla el dissabte 16 de juliol al Cafè El Sindicat, a la Réria. El seu repertori combina peces pròpies amb versions de grups tan coneguts com ABBA. La vetllada formarà part de la celebració de les festes del Barri del Carme.

Dissabte 23 de juliol – Fito Luri – Restaurant Masia del Pla (977 630 511)

El 23 de juliol serà el torn de Fito Luri, que actuarà al restaurant Masia del Pla, a la carretera de Valls. El cantautor reusenc ha publicat enguany el seu novè àlbum, que porta per títol Salvar l’ànima i s’acompanya d’un llibre de poemes. Aquesta serà la seva primera actuació al Pla de Santa Maria.

Dissabte 30 de juliol – Marina Freixas – La Placeta (877 235 916)

La igualadina Marina Freixas repetirà al Pla, a la terrassa de La Placeta, a la plaça de l’Ajuntament, el 30 de juliol. Pianista i cantant, combina versions conegudes de tots els temps i cançons que ella mateixa composa i escriu, tant en català com en castellà i anglès. Després de diversos senzills, l’any passat va publicar el seu primer EP, Difumina.

Dissabte 20 d’agost – Blark Duet – Cafeteria L’Esplanada (977 631 326)

La Festa de les Neus i la Festa Major ocuparan els primers dissabtes d’agost i per això les Terrasses Musicals continuaran el dissabte 20 d’aquell mes amb l’actuació del Blark Duet a la Cafeteria L’Esplanada. Les components són la pianista planenca Cristina Español i la cantant de Valls Anna Pàmies i serà la seva tercera actuació en el cicle.

Dissabte 27 d’agost – Mussol Duet – Bar Zurita (680 48 87 34)

La llista de concerts d’enguany es tanca amb el Mussol Duet, que formen Gabriel Llorach i Laura Pacios. Ell toca la guitarra i ella el violí, als quals afegeixen les seves veus per aconseguir una música molt original i intimista. Actuaran a la terrassa del Bar Zurita el dissabte 27 d’agost.

Totes les actuacions musicals començaran a les 21.30 hores. Per fer reserves cal adreçar-se directament als establiments participants, que oferiran diferents propostes gastronòmiques. Alguns faran una fórmula de menú tancat, mentre que d’altres mantindran la seva carta habitual.

Les Terrasses Musicals són una iniciativa de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria nascuda l’estiu del 2020, després del confinament, per donar suport als establiments locals i als artistes de proximitat. El municipi es fa càrrec del cost de totes les actuacions musicals del cicle i de fer-ne difusió i publicitat.

Menu

Menú principal