Els veïns del Pla pagaran menys pels abonaments de la piscina i del gimnàs i pel casal d’estiu

25/09/2019

Els veïns del Pla pagaran menys pels abonaments de la piscina i del gimnàs i pel casal d’estiu

 

Els abonaments per a la Piscina Municipal i per al Gimnàs tindran un preu reduït per a les persones empadronades al Pla a partir de l’any vinent. La mesura forma part de les ordenances fiscals per al 2020 que es van aprovar en el plenari del dimarts 24 de setembre amb els vots favorables del grup de Junts pel Pla i del regidor d’Esquerra Republicana i l’abstenció de la CUP.

En aquesta notícia trobareu la informació sobre les ordenances municipals. En aquest enllaç podeu llegir laa crònica completa i detallada de tots els afers que es van tractar en el ple del 24 de setembre, publicada a l'apartat "Plens i Junta de Govern" d'aquesta web. També podeu veure l'enregistrament en vídeo que ha publicat el grup municipal de la CUP El Pla en aquest enllaç (durada: 43 minuts).

Els preus del gimnàs a partir de l’any vinent seran els següents:

Abonament mensual – 25€ per al públic general / 20€ per als residents

Abonament familiar mensual (fins a 3 persones) – 65€ per al públic general / 50€ per als residents.

La quota d’alta es manté en 25 euros, però serà gratuïta durant el mes de gener.

Quant als preus dels abonaments de la piscina seran aquests:

Individual – 50€ per al públic general / 35€ per als residents

Familiar 2 persones – 80€ per al públic general / 60€ per als residents

Familiar 3 persones – 100€ per al públic general / 75€ per als residents

Familiar 4 persones – 110€ per al públic general / 93,5€ per als residents

Majors de 65 anys i pensionistes – 40€ per al públic general / 20€ per als residents

El preu de l’entrada individual a la piscina s’apuja a 5 euros en el cas dels adults i es manté en 2 euros per als menors de 12 anys i els majors de 65. Els abonaments de 15 dies valdran 35€ per als majors de 12 anys i 20€ per als menors.  Els cursets de natació costaran 40€ per 10 dies i 65€ per 20 dies.

 

La inscripció del Casal d’Estiu valdrà 30€ per setmana per al públic en general i 20€ per setmana per als residents. L’acollida del Casal també tindrà preu reduït: 5€ per setmana per als nens i nenes empadronats al Pla i 6€ per als que no ho estan.

L’any vinent no s’han modificat les ordenances de l’impost de vehicles (IVTM) ni de l’Impost de Béns Immobles (IBI). Així, els preus es mantindran tot i que l’IBI pot estar subjecte a variacions en el valor cadastral que no es determinen des de l’Ajuntament.

 

Altres novetats en les ordenances fiscals

El lloguer de les naus de la fàbrica serà de 600 euros. Caldrà dipositar 600 euros més en el moment de fer la reserva, tot i que aquests es retornaran si no es produeixen desperfectes i es troba en bon estat de neteja.

La taxa de recollida d’escombraries s’incrementa 2€, de 85€ a 87€ per domicili. L’increment és degut a que aquest servei és actualment deficitari i cal anar ajustant els preus de forma progressiva.

Les persones que estiguin en situació de vulnerabilitat, reconeguda pels Serveis Socials, no hauran de pagar la plusvàlua quan rebin immobles o finques en herència.

Els bars i restaurants hauran de pagar menys per les terrasses: la taxa per ocupació de la via pública amb taules i cadires es redueix de 30 cèntims per metre quadrat i dia a 15 cèntims.

Els preus de la taxa de cementiris s’arrodoneixen lleugerament per evitar els decimals que presentaven fins ara.

El preu de la retirada de gossos abandonats s’incrementa a 300€. Aquesta és la quantitat que ha de pagar l’Ajuntament per aquest servei. Si es poden identificar els propietaris de l’animal –per exemple, si porta xip– aquells hauran de pagar aquest cost.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca